Bloggen vänder sig till dig som vill ha tips och tricks på hur man blir rik. Jag började själv i tidig ålder fundera på just detta. Anledningen till att man vill bli rik kan vara olika. För min egen del så innebär en monetär rikedom frihet, framförallt frihet att kunna bestämma över min egen tid.

Jag vet att pengar inte gör en lyckligare men jag tror det underlättar en hel del. Man kan till exempel lämna ett trist jobb om man har en sparad pengasäck eller lämna ett dåligt förhållande då man annars kanske inte har råd att flytta. Pengar gör även att jag sover tryggt om natten och inte behöver oroa mig över obetalda räkningar. Förutom att man har råd att köpa prylar, tjänster och upplevelser i form av resor, ger pengar även när de inte används en hel del nytta i form av frihet och trygghet.

Det finns många sätt att bli rik på. I Sverige är det vanligast att man ärver sig rik, gifter sig rik eller har ett eget företag som går bra. Vissa har även lyckats skaffa sig ett välavlönat jobb som de blir rika på. Dessa saker är dock få förunnat och därför kommer jag tipsa om saker som jag tror att de allra flesta av oss kan göra för att tjäna pengar.